Volkswagen Liikkumisturva

​​​

Volkswagen Liikkumisturva auttaa jatkamaan matkaa

Säännöllinen huollattaminen ja tunnollinen ylläpitokaan ei välttämättä aina auta. Joskus auto vain syystä tai toisesta saattaa jättää tielle. Tällaisia ikäviä yllätyksiä varten on kehitetty asiakasystävällinen Volkswagen Liikkumisturva. Palvelulla turvataan matkan jatkuminen, jos matka katkeaa tien päällä autosta johtuvan teknisen vian vuoksi.

Liikkumisturva on voimassa auton ensirekisteröinnistä huolto-ohjelman mukaiseen ensimmäiseen vuosi- tai LongLife-huoltoon asti. Liikkumisturva pysyy voimassa, kun autoa huollatetaan valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti valtuutetussa Volkswagen-huollossa. Liikkumisturva ei ole takuu tai siihen rinnastettava palvelu vaan sen tarkoituksena on varmistaa liikkuminen tien päällä sattuvissa yllättävissä tapauksissa.


Matkan keskeytyessä

Matkan keskeytyessä niin Suomessa kuin ulkomaillakin – ota välittömästi yhteyttä Volkswagen Liikkumisturvan palvelunumeroon 0800 188 288 ja noudata palvelusta saatuja ohjeita. Liikkumisturvan palvelunumero palvelee vuorokauden ympäri ja on maksuton Suomesta soitettaessa.