Huolenpitosopimus, hyötyautot

CarePort huolenpitosopimus

Jos autosi saisi päättää.
CarePort-huolenpitosopimus.

Työpaikka, toimisto ja taukohuone... autollasi on monta roolia ja tehtävää pitääkseen sinut ja yrityksesi aina parhaassa iskussa. CarePort-huolenpitosopimuksella varmistat, että autosi työkunto pysyy erinomaisena vuodesta toiseen.

Parasta huolenpitoa

CarePort-huolenpitosopimus on riskitön tapa pitää huolta autosi hyvinvoinnista. Volkswagenin CarePort-asiakkaana saat kuukausimaksua vastaan huollattaa ja korjauttaa autoasi missä tahansa Volkswagen-huollossa sopimuksen voimassaoloaikana.

CarePort-sopimus tehdään uuteen autoon joko heti kaupan yhteydessä tai ensimmäisten viikkojen aikana. Sopimuskausi on kolme tai neljä vuotta, jonka jälkeen sitä voidaan jatkaa kuuteen vuoteen asti. CarePort-huolenpitosopimus tuo sinulle lisäturvaa erityisesti takuuajan umpeutumisen jälkeen.

Ei huolta lisäkuluista

Volkswagenin CarePort-asiakkaana maksat vain niistä palveluista, joita käytät. Jos sopimuskauden jälkeen maksut ovat toteutuneita kuluja suuremmat, erotus palautetaan. Jos puolestaan kulut ovat kuukausimaksuja suuremmat, erotusta ei veloiteta. Reilu peli asiakkaan kannalta.

Volkswagen-huollon asiakkaana voit olla varma, että autosi on aina osaavissa käsissä. Huollon ja korjausten yhteydessä autossasi käytetään vain valmistajan hyväksymiä alkuperäisosia. Autojen tietojärjestelmää ja sitä kautta auton toimintaa ohjaavaa tekniikkaa koskeva laadunparannusmuutokset ovat saatavissa vain valtuutetuista Volkswagen-huoltoliikkeistä.

CarePort-asiakkaana saat parasta palvelua Volkswagen-liikkeessä. Autollesi järjestyy huoltoaika nopeasti ja kun laskutus rullaa sopimuksen mukaan kuukausittain, on asiointi liikkeessä helppoa ja vaivatonta.

Lue lisää sopimuksen eduista >>

Lue lisää sopimusvaihtoehdoista >>

Lue lisää liikkumisturvasta >>