Kattavat palvelut yritysautoiluun


Kattavat palvelut yritysautoiluun


Rahoitus

Rahoituspalvelumme mahdollistavat laadukkaan autohankinnan sitomatta pääomaa tai vakuuksia. Tarjoamme yritysrahoitusvaihtoehtoja asiakkaidemme kaikkiin tarpeisiin: osamaksurahoitus, rahoitusleasing ja huoltoleasing.

Lisäpalveluidemme avulla voit täydentää rahoitussopimusta. Voit esimerkiksi liittää siihen vakuutuksen tai huoltosopimuksen (osamaksu ja rahoitusleasing).

Lue rahoituksesta lisää merkkikohtaisilta sivuilta täältä >>

Lue Caara Leasingistä täältä >>

 

Huolenpitosopimus

Huolenpitosopimus on asiakasystävällinen palvelu, jonka avulla varmistat itsellesi riskittömän, vaivattoman ja helpon tavan huolehtia autosi huolto- ja korjauskuluista. Huolenpitosopimuksen idea on yksinkertainen: suorittamiasi kuukausimaksuja vastaan saat ilman eri korvausta oikeuden huollattaa ja korjauttaa autoasi missä tahansa Volkswagen-merkkihuollossa koko sopimuksen voimassaoloajan.

Tutustu Volkswagen-huolenpitosopimuksiin:

Volkswagen-henkilöautot >>

Volkswagen Hyötyautot >>


Vakuutukset

Auton vakuutukset hoituvat vaivattomasti kauttamme. Teemme yhteistyötä useimpien vakuutusyhtiöiden kanssa, kysy meiltä lisää.


Rakenna oma auto

Suunnittele käyttöösi sopiva auto. Valitse suosikkimallisi ja tee siitä juuri sinun näköisesi.

Volkswagen-henkilöautot >>

Volkswagen Hyötyautot >>


Varaa koeajo

Meiltä löytyy erittäin kattava koeajokalusto. Voit varata koeajon suoraan netistä silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Varaa koeajo:

Volkswagen-henkilöautot >>

Volkswagen Hyötyautot >>


Yhteistyö leasingyhtiöiden kanssa

Toimimme tiiviissä yhteistyössä leasingyhtiöiden kanssa ja sitoudumme tarjoamaan asiakasyrityksillemme ensiluokkaisen "kerralla oikein" -palvelun. Tätä yhteistyömallia kehitetään asiakkaan toiveiden mukaan ja pidämme siksi kunnia-asiana tavata asiakasyritystemme autohankinnoista päättävät säännöllisesti helpon ja kustannustehokkaan palvelun takaamiseksi.


Huoltopalvelut

Lue lisää klikkaammalla tästä >>

 

Kysy meiltä lisää

Ota yhteyttä automyyntiimme. Katso yhteystiedot tästä >>